Cramer – Sale A/S | Import, Handel & Service er en familie virksomhed hjemmehørende i Svendborg på Fyn.

Firmaet blev grundlagt den 01.07.2009 af Morten Cramer. Cramer – Sale A/S servicerer det Grønlandske samt det Danske marked med alt hvad hjertet kan begære.
Vi har meget stor rejseaktivitet i Grønland af 3 forhandlere / sælgere alle med god erfaring. Geografisk set rejser Cramer – Sale A/S fra Qaanaaq i Nord til Nanortalik i syd. Øst Grønland bliver også besøgt hvert eneste år. Som en niche har vi egen import af Amerikanske biler fra 1950 til midt 70´erne.. Denne niche (Klassiske biler) er meget populær i DK. Som følge deraf er der ligeledes et stort behov for opmagasinering under ordnede forhold af disse køretøjer sommer og vinter. Ordnede forhold er netop hvad vi tilbyder i CramerCarShop.dk
Som en nyhed tilbyder vi reparation & service af klassiske biler på eget værksted af egen mekanikere.

I 2015 etablerede vi B2B SHOP salg i vores bygning på Ålandsvej 2, Svendborg. Her kan kunder bestille eller direkte afhente forbrugsartikler indenfor nedenstående områder i præcis den mængde du ønsker og man får service / vejledning med på vejen.

I 2019 indviede vi en ny bygning på 1200 m2 som primært anvendes til opmagasinering af klassiske biler og motorcykler.

I 2022 har vi opført endnu en bygning på 2350 m2 som rummer masser af muligheder for oplag af biler, mc, autocampere, både og andre mulige artikler. Endvidere nyt værksted for Rep & Service, vaskeplads til biler og større lager til vores Grønlandsforretning.
Vi takker for tilliden til Cramer – Sale A/S